زمانی که برای اولین مرتبه، روز هجدهم اسفندماه سال ۱۳۸۸ افتخار میزبانی ستارههای برتر نصیبمان شد، عهد کردیم که این رویداد فاخر را به شایستگی ادامه دهیم. ضمن اذعان به همه کاستیهای محسوس و پنهان؛ امروز در پی برپایی هشتمین دوره و توسعه آن به ” تی استارز آکادمی” هستیم.
برپایی هشتمین دوره فرش قرمز برای ستارههای برتر کشور آنجا بیشتر خودنمایی میکند که استمرار حضور و اعتماد بزرگان ارزشمندترین دستاور این رویداد به شمار میرود. من به خود می بالم که یکی از اعضای گروه برگزار کننده این رویداد فاخرهستم.
باید اشاره کرد جشنواره ها و جوایز متعددی با اهداف مختلف برگزارمیشوند که برخی درهمان مراحل اولیه فراموش شده و دیگرصدایی ازآنها به گوش نمیرسد. به همین دلیل اجرای چنین رویدادی با اهداف بلند مدت و ادامهدارکارسختی است که ما درابتدای راه قرارداریم.
ناگفته نماند که طرح اولیه جشنواره با تعداد کثیری از صاحب نظران این حوزه درمیان گذاشته شد و نظرات، پیشنهادها و راهکارهای آنها جمعآوری و در نهایت این برنامه به شکل دورههای گذشته اجرا شده ( است و از دوره هشتم فرآیند ارزیابی و صدور گواهینامههای مرتبط تحت نظارت و اعتبار موسسه بین المللی IAF انجام خواهد شد.)
درپایان به این مهم اشاره می کنم که جشنواره ستاره های برتر بهانهای است برای یادآوری ونمایش مجدد اعتبار فعالان این بخش و امیدوارم همه دوستان دربهرهبرداری شایسته از این رویداد در جهت برنامههای بازاریابی کامیاب و پیروز باشند.
رسول عبدالهی- بنیانگذار ودبیر کل جشنواره ستارههای برتر

برگزاري جشنواره ستارههاي فناوري طي سالهاي ۸۸ تا به امروز تجربه گرانقدري بود تا ميزباني فعالان و بزرگان حوزه مدیریت و فناوري اطلاعات و ارتباطات و چهره هاي دانشگاهي در جشن فرش قرمز ستارههای برتر ايران، در نماياندن و نمايش شايسته ستارههاي کشور، روشني بخش راه مجموعههاي جوان باشد.
تقدیر شایسته از چهرههایی مانند محمود اميري بنيان گذار مجـموعه معـظم ماديران– پروفسور کارولوکس پدر هوش مصنوعی ایران – دکتر موسيخاني رييس دانشگاه آزاد قزوين و کميته ملي ربوکاپ- محـمود نـظاري موسس شـرکت همکـاران سيستم – سعـيد سعادت بنيان گذار مجتمع فني تهران و ديگر ستارههای درخشان ایران زمین افتخاری بزرگ در سابقه این رویداد فاخر به شمار میرود.
همراهي اين جشن و حضور در جمع ستارههاي برتر ايران بعنوان افتخار آفرينان بينالمللي اين مرز و بوم بطور قطع آثاري مثبت و در خور توجه براي شما در پي خواهد داشت.
هدف از برگزاری
جشنواره ستاره هایي برتر بهانه ای است برای يادآوری و نمايش مجدد اعتبار فعالان حوزه فناوری ايران، براساس مبحثي در حوزه مديريت به عنوان مديريت اعتبار که صاحبنظران آن را وظيفه اصلي روابط عمومي ها و بازريابي ها مي دانند. سابقه، محصولات، سازمان، کارکنان و مديران بازيگران اصلي حوزه مديريت اعتبار هستند. در اين ميان نقش اصلي به عهده مديران عامل، بخش های بازاريابي و روابط عمومي است که اعتبار را ايجاد، نگهداري و مديريت نمايند و در نهايت ما هم با معرفي اعتبار ايجاد شده در عناوين مختلف در اين جشنواره به معرفي بيشتر و بهتر توانمندي هايشان عمل نماييم.
ویژگیهای حضور در جشنواره
جشنواره ستارههای برتر ایران تنها رویداد `` Red Carpet `` و بعنوان ``Oscar`` حوزه مدیریت و فناوری کشور به شمار رفته و از این رو طی برگزاری دورههای قبلی آن به خوبی مورد توجه رسانهها و فعالان این حوزه قرار گرفت. بازخورد رسانهای برگزاری این جشنواره از اسفند سال ۱۳۸۸ تا به امروز در تمام فرصتهای تبلیغاتی تلویزیونی و مکتوب و اینترنتی دریافت کنندگان جایزه نشان ستارههای برتر به تکرار نمایش داده شده است.
برگزاری جشنواره
برگزاري جشنواره ستاره هاي فناوري با مديريت شرکت عصرفناوري اطلاعات و ارتباطات ICTAGE با حمايت سازمان فناوري اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات – سازمان نظام صنفي رايانه ای کشور به انجام مي رسد.